Wróć

Renske CHHURPI - gryzak z sera himalajskiego S

COM_DJCATALOG2_PRODUCT_STOCK_AVAILABILITY Produkt jest w magazynie
Nr kat.: 8717185293142
Kategoria: RENSKE CHHURPI
Zapytaj o produkt

+
Cena brutto: 26,50 (w tym VAT: 1,96 )

Renske Chhurpi Himalayan Cheese Bone - gryzak z sera himalajskiego dla psów  

Naturalna przekąska dla psów oparta na oryginalnej himalajskiej recepturze, ręcznie wytwarzana  tradycyjnymi metodami.  Żucie twardego sera to prawdziwa  rozkosz, której pies się nie oprze. Renske Chhurpi to doskonałe uzupełnienie codziennej diety, które dodatkowo dostarczy psu niezbędne składniki mineralne oraz witaminy. Gryzak dedykowany psom wszystkich ras - z łatwością dopasujesz właściwy rozmiar spośród 6 wielkości do wyboru. Rozmiar S:  długość ok. 14 cm, waga ok.41 g.

 

Gryzaki Renske Chhurpi  są w 100% naturalne, bezglutenowe i bezzbożowe. Bogate są w białko i wapń, odznaczają się wysoką smakowitością. Pomagają w redukcji kamienia nazębnego i odświeżają oddech. Można je podawać psom każdej rasy i w każdym wieku - szczeniętom od 2 miesiąca życia, ponieważ pod wpływem śliny gryzak Chhurpi staje się delikatnie miękki.  Dzięki tej właściwości bardzo dobrze sprawdza się jako przekąska dentystyczna. Gryzaki  rekomendowane są przez lekarzy weterynarzy.

Zalety gryzaków Renske Chhurpi:

  • wspomagają higieny jamy ustnej, usuwając osad nazębny i delikatnie masując dziąsła
  • zapobiegają  powstawaniu kamienia nazębnego,
  • w 100% naturalne
  • bez zbóż i bez glutenu
  • niskokaloryczne  
  • bez konserwantów, sztucznych dodatków, dzięki czemu bez obaw można podawać psom ze skłonnościami do alergii
  • łatwostrawne i wysoko przyswajalne ,
  • wysoka zawartość białka, wapnia, aminokwasów i witamin,
  • wysoka smakowitość,
  • wystarczają na długie godziny żucia i gryzienia, czasem nawet na wiele, wiele dni
  • mają przyjemny zapach
  • nie robią się śliskie czy lepkie, nie ubrudzą legowiska, kanapy, dywanu
  • zapewniają psu długo trwająca przyjemność

 

Wytwarzane ręcznie wg tradycyjnych metod produkcji

Gryzaki z sera produkowane są według himalajskiej receptury. Robi się go jedynie z odtłuszczonego mleka, a powstały ser jest prasowany przez kilka dni i następnie suszony w specjalnych warunkach przez ponad miesiąc. Podczas tego procesu nabiera swojej niezwykłej twardości.  

 

Czy wiesz, że...

  • gryzak Chhurpi stanie się bardzie elastyczny jak włożysz go do mikrofalówki? Podgrzewaj w mikrofalówce przez około 90 sekund /900 Wat, schłodź przed podaniem psu. Niektóre psy bardziej preferują taką formę gryzaka  
  • z końcówki gryzaka Chhurpi zrobisz pyszne małe przekąski serowe ? Podgrzewaj w mikrofalówce przez około 90 sekund/ 900 Wat. Przed podaniem psu schłodź przez 2 minuty. Smacznego.

 

Rozmiar S:  długość ok. 14 cm, waga ok.41 g

Skład: Mleko

Składniki  analityczne (na 100 g) : białko 60%, zawartość tłuszczu 18%, popiół surowy 4,5%, włókno surowe 0,5%, sól 0,01%.

Zobacz także